Multumesc pentru interes si pentru raspuns .
Am luat legatura cu trei avocati din zona mea , dar niciunul nu vrea sa ma ajute, concret , fiindca abuzul din dosarul de uzucapiune , e facut de un coleg de-al lor , pe care-l cunosc bine ,de peste 30 de ani si al carui cuvant niciodata nu l-as fi pus la indoiala .
Asistenta neloiala , Abuzul in serviciu , Falsul in inscrisuri sub semnatura privata, Uzul de fals si Pretinderea de mita ( fiindca mi-a cerut 1000 de euro , ca sa fie de acord cu revizuirea de dosar ) , toate acestea au dus la Distrugerea , degradarea si aducerea imobilului meu in stare de neintrebuintare .
Si peste toate acestea , eu am cautat o cale civila si usoara de atac , adica Revizuirea ( atat ma dus capul ). Nimic mai mut , decat dreptul meu de posesor asupra posesie mele , fiindca Posesia este ocrotita de legea Civila si Penala , iar in NCC art. 949 , legea i-mi da dreptul sa solicit instantei de judecata , prevenirea ori inlaturarea oricarei tulburari asupra posesiei mele .
Din Mai pana acuma sunt 6 luni , timp in care eu , vaduva , singura , cu 10 clase , la 57 de ani ai mei , consum timp si energie pentru a citi legi , a face conspecte , a cauta sa inteleg daca am sau nu drept legal asupra posesiei mele .
Sunt obosita ! extrem de obosita psihic . Nu am cu cine sa discut asupra acestui subiect , cu atat mai mult , sa fie o persoana cu studii in domeniu si de buna-credinta .
Asa am ajuns sa descopar acest sait si sa fac apel la el si la voi , cei ce oferiti ajutor celor disperati .
........
Cu stima si respect , ma inclin si va multumesc !
Luminita Cristea
Eu am acte doveditoare asupra posesiei mele de 11 ani .
Ei nu am afacut uzucapiune pe posesia mea si doar au furat identitatea ei , si au atasat la dosarul lor, Cf-un ce corespunde posesiei mele si nu adevaratul loc CF . Astfel s-au inscris in Cartea funciara printr-o uzucapiune tabulara .
Daca nu imi e razolvat cazul prin revizuire de dosar , pot deschide un alt dosar pentru Tulburare de posesie ?
Daca eu nu am cerit sa-mi fie platite cheltuielile de judecata , in cerera de atac , pot sa o fac ?
Prin apel , pot cere Instantei o hotarare care sa tine loc de contract doveditor, in favoarea posesiei mele ?