avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate ? Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate ? Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, ...

Se poate ?
Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, deschis pe motiv de uzucapiune tabulara . pot deschide alt proces pentru Tulburare de posesie ? ... sau in dreptul meu de Apel , care este inca in vigoare , pot cere sa se judece fapta dar sub alt aspecte juridic ?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 08:50, 21 Decembrie 2024
Căile de atac nu se formuleaza la nesfârșit și pt orice motive .Oportunitatea formulării se analizează împreună cu un av ,nu se face după ureche..Pt tulburare de posesie se face plângere penala care durează ani pana ajunge în instanta(dacă ajunge).
Multumesc pentru interes si pentru raspuns .
Am luat legatura cu trei avocati din zona mea , dar niciunul nu vrea sa ma ajute, concret , fiindca abuzul din dosarul de uzucapiune , e facut de un coleg de-al lor , pe care-l cunosc bine ,de peste 30 de ani si al carui cuvant niciodata nu l-as fi pus la indoiala .
Asistenta neloiala , Abuzul in serviciu , Falsul in inscrisuri sub semnatura privata, Uzul de fals si Pretinderea de mita ( fiindca mi-a cerut 1000 de euro , ca sa fie de acord cu revizuirea de dosar ) , toate acestea au dus la Distrugerea , degradarea si aducerea imobilului meu in stare de neintrebuintare .
Si peste toate acestea , eu am cautat o cale civila si usoara de atac , adica Revizuirea ( atat ma dus capul ). Nimic mai mut , decat dreptul meu de posesor asupra posesie mele , fiindca Posesia este ocrotita de legea Civila si Penala , iar in NCC art. 949 , legea i-mi da dreptul sa solicit instantei de judecata , prevenirea ori inlaturarea oricarei tulburari asupra posesiei mele .
Din Mai pana acuma sunt 6 luni , timp in care eu , vaduva , singura , cu 10 clase , la 57 de ani ai mei , consum timp si energie pentru a citi legi , a face conspecte , a cauta sa inteleg daca am sau nu drept legal asupra posesiei mele .
Sunt obosita ! extrem de obosita psihic . Nu am cu cine sa discut asupra acestui subiect , cu atat mai mult , sa fie o persoana cu studii in domeniu si de buna-credinta .
Asa am ajuns sa descopar acest sait si sa fac apel la el si la voi , cei ce oferiti ajutor celor disperati .
........
Cu stima si respect , ma inclin si va multumesc !
Luminita Cristea
În căile de atac extraordinare șansele sunt infime deoarece motivele sunt limitativ prevazute de Codul de Procedura Civila.Cei care v au refuzat au fost de buna credinta deoarece cauza dvs era probabil lipsita de șanse.
Eu am acte doveditoare asupra posesiei mele de 11 ani .
Ei nu am afacut uzucapiune pe posesia mea si doar au furat identitatea ei , si au atasat la dosarul lor, Cf-un ce corespunde posesiei mele si nu adevaratul loc CF . Astfel s-au inscris in Cartea funciara printr-o uzucapiune tabulara .
Daca nu imi e razolvat cazul prin revizuire de dosar , pot deschide un alt dosar pentru Tulburare de posesie ?
Daca eu nu am cerit sa-mi fie platite cheltuielile de judecata , in cerera de atac , pot sa o fac ?
Prin apel , pot cere Instantei o hotarare care sa tine loc de contract doveditor, in favoarea posesiei mele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ? Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Uzucapiune tabulara Ce inseamna ? \" Respinge exceptia lipsei de interes a revizuentei ,invocata de intimata \" ? In calea de apel , ar trebuii sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru intabularea unui imobil prin uzucapiune craciunelena craciunelena Sunt proprietarul unei case neintabulate si ocupata in mod abuziv de alte persoane pe care le-am dat in judecata pentru a-mi relua posesia. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Autoritatea de lucru judecat dogarudobra dogarudobra cine poate stabili dupa incheierea unui recure daca cele doua hotarari judecatoresti folosite de judecator ca autoritate de lucru judecat indeplinesc ... (vezi toată discuția)