avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru și intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru și intabulare

Dețin în indiviziune un teren împreună cu alți 3 coproprietari de care nu știu dacă mai trăiesc sau unde domiciliază. Am un certificat de moștenitor care atestă dreptul de proprietate al celor 3, iar eu am act de moștenitor pentru partea mea. Vreau sa fac cadastru cu intabulare dar nu știu dacă pot fara prezenta celor trei. Ce mai pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:11, 22 Decembrie 2024
nu puteti fara ei, sau mai precis fara actele lor de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)