avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un angajat pensionar pentru limita de varsta se mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un angajat pensionar pentru limita de varsta se mai poate angaja ...

un angajat pensionar pentru limita de varsta se mai poate angaja cu contract de munca?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:31, 20 Decembrie 2024
Buna ziua

Da, dar in baza unui nou contract de munca.

[ link extern ]

De asemenea pentru perioada in care cumuleaza pensia cu salariul nu beneficiaza de puncte de stabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o intrebare. sotul meu a implinit varsta de 65 de ... Anisoara26 Anisoara26 Buna ziua am o intrebare. Sotul meu a implinit varsta de 65 de ani si are drept de depunere dosar pensie limita de varsta, dar el inca lucreaza. Firma la care ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar cu contract de munca perioada nedeterminata sau determinata? chrboc chrboc Buna ziua si multumesc in avans pentru raspuns. Situatia este urmatoarea: am o angajata care s-a pensionat 1999 pentru limita de varsta. Patru ani a lucrat la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la contractul part time pentru studenți se aplica ... andradapruncut andradapruncut Bună ziua! La contractul part time pentru studenți se aplica noua lege de la 1 august ? (vezi toată discuția)