avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca tatăl meu a lăsat prin testament toate bunurile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca tatăl meu a lăsat prin testament toate bunurile la o persoana ...

Daca tatăl meu a lăsat prin testament toate bunurile la o persoana străină, eu fiind singurul copil , ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:16, 21 Decembrie 2024
Mergeți la un av prezentati pe larg situația și o sa găsiți variante sa recuperați măcar jumătate din ce va revenea .O acțiune în reducerea liberalitatilor excesive este o soluție dar tb văzută exact situația dvs ,pe un forum nu se poate rezolva..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare testament DanPopescu1980 DanPopescu1980 Buna seara, Tatăl nostru, a doua surori, decedat în anul 2008 i a lăsat prin testament toate bunurile sale fratelui nostru vitreg, care nu este nici macar ... (vezi toată discuția)
Testament sau ce......? johnnydanut johnnydanut Buna seara ! De curand mama mea a decedat si a ramas doar tata. Inainte de moarte au stabilit ca un teren pe care e casa lor sa-mi revina mie iar altul (de ... (vezi toată discuția)
Testament fara rezervatari grobianu grobianu Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: - tatal (unic proprietar) a lasat mostenire toate bunurile lui doar uneia dintre cele doua fiice ale sale (la ... (vezi toată discuția)