avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA

Buna ziua!
La data de 10 01 2023 am încheiat o polita RCA pentru un automobil in 2 rate. Prima rata a fost plătită.
La data de 10 06 2023 a fost incheiat un contract de comodat cu persoana careia i am împrumutat automobilul, urmand ca aceasta sa plateasca cea de-a doua rata.
Lucru pe care bineînțeles nu l-a facut...
La data de 10. 10. 2023 a încheiat o poliță RCA la ASIROM (care cumva se suprapune poliței inițiale)
Acum mi a venit o somație de plată, cum ca ar trebui sa platesc pana la data de 10. 10. 2023 (cand a intrat Euroins in faliment)
Exista vreo posibilitate sa imi recuperez banii de la persoana careia i am împrumutat vehiculul?

Daca da, mă puteți indruma?

Si 2.
Contractul de RCA de la Aisrom care se suprapune celui de la Euroins, nu il anulează pe cel din urmă?
Mulțumesc si va urez o zi fantastica si sarbatori luminate!

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Situatie ciudata la euroins asigurari - sunt niste hoti elmauss elmauss am o asigurare RCA incheiata la euroins. era incheiata pe un an, cu plata in 2 rate, dar mie mi sa spus ca dupa primele sase luni imi pot face asigurare ... (vezi toată discuția)
Problema dauna casco varzaru1 varzaru1 Buna seara! Intampin o problema in ceea ce priveste plata daunei casco. Despre ce e vorba: Am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat ... (vezi toată discuția)