avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cumpărare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cumpărare imobil

Bună ziua, urmează să închei un contract de vânzare cumpărare ca mandatar al vânzătorului. Având în vedere ca plata se face în lei și vânzătorul nu are cont curent în lei pot trece în contractul de vânzare Iban ul meu ca și mandatar? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024
Pintilieac, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:53, 21 Decembrie 2024
Depinde ce scrie în procura. Dacă prețul se încasează în contul proprietarului sau al dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare elena matei elena matei Buna ziua, As vrea sa cumpar un apartament intr-un complex rezdenial ,am facut rezervarea intre mine si proprietar,urmeaza in noiembrie sa incheiem contractul ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare casă. care sunt costurile și cum decurge procedura? Filia Filia Buna ziua, am o intrebare va rog. Daca vand casa din Romania cu o procura data fratelui meu, eu fiind in Germania, si trec in procura vanzarea se face la ... (vezi toată discuția)