avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aplicarea prevederilor Art.102 din Legea 196/2018. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aplicarea prevederilor Art.102 din Legea 196/2018. Conform Legii, ...

Aplicarea prevederilor Art.102 din Legea 196/2018.
Conform Legii, amenzile prevăzute ]n Art, 102 pot fi aplicate de către Primărie sau Poli'ia Locală.
DeșiLegea nu este respectată de Admoinistrator, Președinte, Comitetul Executiv, nicio unitate mai sus aminmtită, NU IAU MĂSURILE SOLICITATE de mine PRIN aplicarea prevederilor Art.102.
Președinta aafirmat într-o ședință "ne vedem "în Tribunal și acolo te ăort ani de zile".
Nu vreau să ajung la Tribunal.
CE POT SOLICITA PRIMĂRIEI și POLIȚIEI LOCALE.,
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: HAV05 , utilizator 20:53, 21 Decembrie 2024
Puteti sesiza primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data si sa invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Va trebui sa precizati in clar, ce litera din art. 102, nu se respecta si de catre cine. Cereti prin sesizare, sa primiti raspuns scris, cu masurile luate si termenul de realizare a acestora.
Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs. la primarie, puteti deschide actiune in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004 impotriva primariei.
Vă mulțumesc din suflet!

În vară, Primăria mi-a spus, că Serviciul lor, DOAR ATENȚIONEAZĂ, și ÎNDRUMĂ ASOCIAȚIILE să-și ""corecteze greșelile". Si să apelez la Poliția Locală.
Am apelat la Poliția Locală, iar ei mi-au spus că în Lege scrie l aArt,102, că "...Primăria ... și Poliția Locală...aplică amenzi".
De 2 ani mă "Lupt" cu Asociația (din 20 de apartamente, 16 ap. sunt închiriate) deci interesul lor este NUL.
.DAR VOI MERGE MAI DEPARTE!

VĂ MULȚUMESC ÎNCĂ ODATĂ. ÎNTOTDEAUNA MI*AȚI DAT SFATURI FFF BUNE/COMPETENTE.

CU STIMĂ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar asociație proprietari wazz wazz Membrii asociației proprietari refuza sa isi dea acordul pentru un cont bancar motivând ca e costisitor Cum pot fi obligați sa aibă cont bancar ... (vezi toată discuția)
Primăria este obligată să facă controale în asociațiile de proprietari, chiar și din oficiu ! flory_mr flory_mr Primăria este obligată să controleze Asociațiile de Proprietari reclamate de către proprietarii păgubiți, care au și dovezi explicite de abuzuri și de ... (vezi toată discuția)