avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara am o mașină și vreau să o scot de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara am o mașină și vreau să o scot de la impozit ...

Bună seara am o mașină și vreau să o scot de la impozit am făcut o declarație că am spațiu de depozitare să o depozitezi ce trebuie să fac să duc declarația ăia la taxe și impozite .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:03, 22 Decembrie 2024
trebuie sa o scoateti din circulatie, adica sa predati placutele si talonul: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto nistormrc nistormrc Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina veche, fara a fi vanduta la remat Marda Marda Am un Renault 9 pe care nu-l mai pot folosi sau repara si nici duce la un Remat ca-l am undeva la tara, departe de un sediu Remat. As avea de gand sa-l dau la ... (vezi toată discuția)