avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În prezent sunt angajat într-un Spital de Stat și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În prezent sunt angajat într-un Spital de Stat și intenționez ...

În prezent sunt angajat într-un Spital de Stat și intenționez să solicit prin cerere o perioadă de concediu fără plată din motive personale. În perioada aceasta pot obține un alt contract de muncă la Privat (tot sistem medical), urmând ca după o perioadă de timp să mă decid unde vreau să continui.
Care sunt pașii de urmat? Dar mai ales, este legală această variantă prezentată?
Ms.
Cel mai recent răspuns: IonF , utilizator 11:55, 22 Decembrie 2024
Depuneti cererea de CFP care trebuie sa fie aprobata , incheiati noul c.i.m. si apoi va decideti ce faceti
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Așadar este posibilă obținerea unui concediu fără plată pt o perioadă (să zicem 6 luni) de la Spitalul de Stat, fără a motiva altceva în Cerere (decât ... din motove personale), după care încheierea unui alt contract de muncă la un angajator Privat în România? Nu reprezintă un impediment?

Ms.

Cornel Vasile a scris:

Depuneti cererea de CFP care trebuie sa fie aprobata , incheiati noul c.i.m. si apoi va decideti ce faceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata acuezii acuezii Buna ziua.Vreau sa plec din tara ptr 2 luni,pot sa-mi iau de la munca concediu fara plata si ptr cat timp??Trebuie sa fac o justificare sau sa aduc vreun ... (vezi toată discuția)
2 contracte pe perioada nedeterminata? marena28 marena28 Buna ziua! Am o mare dilema si poate ma ajutati.... -am 1 contract de munca pe perioada nedeterminata din 2001(la privat), eu fiind in concediu postnatal; - ... (vezi toată discuția)
Cerere suspendare contract de muncă doresc să beneficiez de ... Hobitzi Hobitzi Cerere suspendare contract de muncă Doresc să beneficiez de o perioadă de aprox un an, de concediu fără plată. Motivele sunt personale. Contractul ... (vezi toată discuția)