avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua, Am schimbat domiciliu de pe București pe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua, Am schimbat domiciliu de pe București pe Ilfov, încă ...

Bună ziua,
Am schimbat domiciliu de pe București pe Ilfov,încă nu am obținut certificatul fiscal de la taxe și impozite,asigurarea îmi expiră înainte să o înscriu,am înțeles ca trebuie să fac asigurare în vederea înmatriculări dar îmi trebuie o foaie de la fisc pentru asta ? Cum se procedează,sau există un tip de asigurare să o fac cu noua adresă cu aceasi mașină și ulterior să modifice datele cu numerele noi?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 12:00, 24 Decembrie 2024

La ce firma ai facut,eu am intels de la emag ca modifica datele di polita probabil la observați ceva.
Szekely Barna a scris:

Da, după ce am noul talon solicit in baza copie CI și copie talon , modificare. Nu cred că se va emite alta polița. Se va emite un act adițional in care vor fi consemnate noua adresă și Nr de mașină. Op

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Corelatie buletin - nr inmatriculare RobertMr RobertMr Salut, De 2 ani stau in Voluntari, Ilfov, dar buletinul l-am pastrat pe adresa veche, din Bucuresti, apartamentul fiind vandut. Sunt in abatere? De ... (vezi toată discuția)
Probleme rca la schimbare de domiciliu. Albertinos25 Albertinos25 Buna seara. Sunt nou pe forum si caut raspuns la urmatoarea problema; -In urma schimbarii domiciliului din Campina/Prahova cu Voluntari/Ilfov, a ... (vezi toată discuția)