avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o mașină și vreau s-o scot de la impozit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o mașină și vreau s-o scot de la impozit

Am și eu o întrebare vreau să scot o mașină de la impozit am făcut cerere de depozitare la domiciliu propriu mai trebuie făcut ceva că să mi-o scoată de la impozit primărie
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:05, 22 Decembrie 2024
Bună ziua

Nu se poate.

Indiferent de starea inmatricularii mașinii, cat ea exista fizic și sunteti proprietarul ei, sunteți obligat sa plătiți impozit.

O mașină o puteți scoate de pe rol numai dacă o vindeți, o casati sau o declarați furata etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto gabydutescu gabydutescu Buna seara! Am radiat autoturismul personal a cerere urmand toti pasi legali ,tatal meu a efectuat si el radiere la cerere a masini personale dar cei din ... (vezi toată discuția)