avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca sunt o persoana fara venituri , si fac apel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca sunt o persoana fara venituri , si fac apel intr-un dosar ...

Daca sunt o persoana fara venituri , si fac apel intr-un dosar civil , deschis de mine , pot cere avocat din oficiu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 22 Decembrie 2024
Pentru avocat din oficiu pentru un proces civil trebuie sa depuneti cerere de ajutor public intemeiata pe art. 6 lit. a) OUG 51/2008 privind ajutorul public in materie civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog info obtinere avocat oficiu marian_pamk marian_pamk Buna ziua. Cum se poate obtine o lista cu avocatii care ma pot reprezenta din oficiu? Se poate solicita la Judecatoria de sector sa mi se puna la dispozitie ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu CRISTIvarga CRISTIvarga DACA SUNT PARAT INTR-UN PROCES DE DIVORT AM DREPTUL LA UN AVOCAT DIN OFICIU? (vezi toată discuția)
Succesiune salmiroxa salmiroxa Suntem 4 frati din Dorohoi, eu locuiesc in Vaslui si vreau sa deschid succsiunea , dar sunt somera cu 480ron pe luna , un alt frate in Italia aproape disparut ... (vezi toată discuția)