avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Un ONG are stampila cu cif înregistrat de la ANAF. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Un ONG are stampila cu cif înregistrat de la ANAF. Deci am confecționat ...

Un ONG are stampila cu cif înregistrat de la ANAF. Deci am confecționat o stampila cu numele ONG și cui. Acum întrebarea. Aceasta stampila trebuie înregistrata undeva? Sau chitanțier trebuie înregistrat cum și unde ? Va rog frumos explicați.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:37, 22 Decembrie 2024
Veți aproba în calitate de președinte ong o decizie de alocare serie si numere la chitantiere. Găsiți pe internet model.
Nu mai trebuie sa declarați nicăieri stampila și chitantierul folosit.
Chitanțele folosite pentru încasarea cotizațiilor lunare ale membrilor asociației sau a altor contributii bănești (ca sponsorizări în numerar) ale acestora, le veți inregistra în registrul de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantierele la ong Lia cristina Lia cristina Buna ziuă ....de curînd am înființat un ong și doresc să știu pt a folosi chitantierele trebuie să le înregistrez undeva...vreun registru ceva ..... (vezi toată discuția)
cui anulat pentru asociatie de proprietari 81Cosmin 81Cosmin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Daca Asociatia de proprietari are CUI-ul si stampila anulate de ANAF, si mai mult decat atat, stampila ... (vezi toată discuția)
Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)