avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura lichidare

Daca asupra unei firme se instituie o executare silita de la finante pentru recuperarea restantei, acest lucru inseamna ca firma respectiva este intr-o procedura de lichidare sau insolventa? Sau operatorul economic isi poate continua activitatea desi executat.

Alte discuții în legătură

Executarea si lipsa de "disponibil" ENGFULL ENGFULL biletul la ordin investit este pus in executare s-au trimis adrese la banci , la finante nimic are 2 conturi la 2 banci , s-a infiintat poprire pe cont dar ... (vezi toată discuția)
Am câștigat un proces cu o firma la care am fost angajat și ... Reddan Reddan Am câștigat un proces cu o firma la care am fost angajat și acum am aflat ca si-a declarat falimentul și am câștigat drepturile salariale pe 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Firmele în insolvență trebuie să prezinte certificatul de atestare fiscală cu sold 0 dacă participă la o licitație publică? unii spun că nu lemontee lemontee Bună seara, Știți cumva dacă firmele în insolvență trebuie sa prezinte certificatul d de atestare fiscala cu sold 0,dacă participa la o licitație ... (vezi toată discuția)