avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua... Va rog din suflet a ma ajuta de recent am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua... Va rog din suflet a ma ajuta de recent am cumpărat ...

Buna ziua... Va rog din suflet a ma ajuta de recent am cumpărat o mașină de la o fata mi a promis că mi aduce fiscalul si ma tot amână.. a luat legătura cu proprietarul de drept din talon este tot o femeie proprietara de drept vrea sa ma ajute vrea chiar sa face contract v/c ... dar problema este ca acolo la primărie la doamna ne a spus ca nu poate scoate un fiscal pt ca deja ia dat cele de la care am cumparat o ... cum pot elimina pe cea de la care am luat o si doamna proprietară in acte sa mi dea fiscal ca sa pot sa o trec la mine ... multumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Cosmin1986@ , utilizator 11:15, 23 Decembrie 2024
Dvs nu aveți contractul semnat și andosat de primarii. Ați plătit mașina, pe ochi frumoși? Cereți banii înapoi, pentru inceput. Posibil ca actualul proprietar să aibă motive serioase să nu-și scoată fiscalul, cum ar fi niște somații de plată
Nu exista nici o cale sa fac contractul direct între mine și proprietarul din actele masini

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Transfer fiscal masina la noul proprietar fara contract vanzare webs webs Buna ziua, am cumparat acum cativa ani o Skoda din DB , Titu nr DB 26 LOL iar dupa 2 ani am pus-o la vanzare fostul proprietar a văzut-o (se ocupa cu asa ... (vezi toată discuția)