avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Intentionez sa creez o livada. Am o suma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Intentionez sa creez o livada. Am o suma de bani ...

Buna seara!
Intentionez sa creez o livada. Am o suma de bani pe care as prefera sa o investesc in pomi si intretinere decat sa cupar teren. Ma intreb oare e posibil sa concesionez sau sa iau in arenda terenul de la UAT? Exista acest sprijin legal?

Alte discuții în legătură

Acte livada pomi oanaana oanaana buna seara va rog sami dati si mie un raspuns in anul 1995 eu cu tatal meu am infiintat o livada de pomi fructiferi in apropiera unei comune.pe acel teren ... (vezi toată discuția)
Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Ma mut de la oras la tara heiheihei heiheihei impreuna cu sotul meu am decis sa ne mutam la tara , drept care am cumparat o casuta demolabila (imposibil de locuit la momentul actual) in Campia Romana ... (vezi toată discuția)