avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Constatare amiabila; lipsa buletin, permis, talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Constatare amiabila; lipsa buletin, permis, talon

Buna! Am o dilema - am facut recent un accident minor cu 2 vehicule intr o parcare in care aveam prioritate dar nu mi s a acordat. Am facut cu domnul o constatare amiabila si i am luat numarul de telefon crezand ca ziua urmatoare urma sa mergem impreuna la firma de asigurari a dansului. Ei bine acesta nu imi raspunde la telefon si eu nu am poze dupa buletinul permisul de conducere si certificatul masinii sale, dar am poza dupa polita lui de asigurare rca. Pentru deschiderea unui dosar de dauna cum as putea proceda daca acesta nu se prezinta si nu am nici documentele respective?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:22, 23 Decembrie 2024
Ar fi trebuit să înregistrați accidentul la poliție în primele 24 ore. Puteți și acum, dar veți fi penalizat
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Accident in parcare centru comercial. rca raspunde? Daniel1990 Daniel1990 Buna ziua. Am luat parte la un mic accident seara trecuta, mai precis cautam un loc de parcare in zona subterana a unui centru comercial de pe vasile milea. ... (vezi toată discuția)
Tamponare intentionata in parcare supermarket rogerbv rogerbv Buna seara. In cursul zilei de azi, urmand sa ma intalnesc cu un prieten in parcarea unui supermarket, ma deplasam in aceasta parcare cu viteza redusa ... (vezi toată discuția)