avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am o situație la care nici nu mai știu ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am o situație la care nici nu mai știu ce sa fac. ...

Buna ziua. Am o situație la care nici nu mai știu ce sa fac. Imi cresc copilul de când aveam 2 luni de sarcina, tatal copilului a început sa se implice de vreo 2 luni în viata lui, copilul face imediat un an. Inițial nu a fost trecut în certificat, de câteva luni apare și el, dar copilul e pe numele meu. Aseara m-am trezit cu o citație cum ca fostul concubin ma da in judecata, deoarece vrea ca minorul sa ii poarte numele. L-am lăsat sa vina în vizita mereu când si-a dorit, ba chiar am mers cu minorul la familia lui. În citația de am primit-o el a specificat ca pârâta, adică eu, nu îl las sa vadă copilul, plus alte minciuni. Ce pot face? Am șanse sa câștige procesul? El știe ca eu cresc copilul doar din alocație și complementara și nu îmi permit un avocat, nu ne ajuta cu bani, rar a dat copilului cate 50 de lei. Nici nu mi-am dorit sa îmi dea pensie alimentara atâta timp cât el ne lasă în pace. Este o persoana foarte violenta și consuma alchool in cantități mari, a sărit la bataie si cand eram gravida și când țineam copilul în brațe. Pana acum 2 luni nici nu a vrut sa audă de el( de copil) mi-a zis ca dacă nu e pe numele lui sau nu ma mut înapoi la el, pentru dânsul copilul acesta nu exista. Iar acum m-am trezit cu face de la tribunal..

Alte discuții în legătură

Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu vecinul Daniell306 Daniell306 Cu ceva timp in urma sa ivit o cearta intre mine si vecin care se afla intr-o stare avansata de ebrietate, de atunci aproape zilnic il aud injurandune ( ma ... (vezi toată discuția)
Tata imi vreau copilul ContSters140021 ContSters140021 buna ziua. numele meu este george nuta. sunt tata al unei fetite de 3 ani, in urma relatiei cu concubina. fata e pe numele meu. sotia doreste sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Poate fosta concubina sa schimbe numele de familie a celor 2 copii ai nostri , si sa plece in germania??? mitilias mitilias buna ziua ! in ultimul timp concubina , ma ameninta cum ca o sa schimbe numele de familie a celor 2 copii pe care -i avem impreuna si va pleca cu ei in ... (vezi toată discuția)