avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am sustinut un examen intern de promovare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am sustinut un examen intern de promovare pe post. ...

Buna ziua! Am sustinut un examen intern de promovare pe post. Intrebarile grila au avut 1, 2 sau 3 raspunsuri. Acest lucru nu a fost specificat nici in regulamentul de organizare al concursului, nici pe foaia de examen. Am aflat intamplator, in timpul concursului, pentru ca a intrebat o colega. Este valid examenul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:16, 23 Decembrie 2024
In mod normal, ar fi trebuit sa va atentioneze ...acesta nu este motiv de invalidate a examenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invalidare concurs subofiter Roxiana8858 Roxiana8858 Am sustinut un concurs in luna feb si am fost declarata admis. Mi-au zis sa asteot sa ma anunte cand urmeaza sa ma incadreze. Pe 3 mai am sunat la sediul ... (vezi toată discuția)
Test-grila la examenul de promovare filozoful filozoful De curand am intrat in posesia unui zvon conform caruia la examenul de promovare in functia de conducere sef serviciu s-ar da test grila a cate 10 intrebari.As ... (vezi toată discuția)
Respins la concurs - exista o solutie juridica viabila? mikas mikas Sotul meu lucreaza ca subofiter in cadrul MJ, absolvent Drept, si a sustinut in vederea participarii la un concurs de ocupare posturi ofiter o examinare ... (vezi toată discuția)