avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... PFI si Asociatie concomitent
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

PFI si Asociatie concomitent

Buna ziua! Sunt membru fondator si presedinte al unei asociatii non-profit. Aceasta calitate se opune din punct de vedere legal cu posibilitatea de a infiinta un PFI in nume propriu (bineinteles avand profesie liberala). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:40, 31 Ianuarie 2025
Puteți activa ca pfi.
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Calitatea de membru si de fondator al unei asociatii in principiu nu influenteaza in vreun mod faptul ca ati fi si salariat sau functionar public sau PFA sau asociat sau administraor de SRL sau titular de forma de exercitare a unei profesii liberale etc. Desigur de vazut sa nu fie conflcite de interese dar alea se pot rezolva ex. in asociatie e desemnat altcineva sa se ocupe de chestiunile in care presedintele ar putea sa fie in conflcit de interese raportart la ce atributii sau activitate are el profesional in ceva SRL sau ca PFA / PFI etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator nu, atunci ce? Mazilu Constanta Mazilu Constanta Eu sunt expert contabil si am un cabinet de contabilitate,mai nou am aflat ca forma de organizare in profesiile liberale se numeste PFI. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori al unui ong care sunt si pfa si srl ioananicoleta89 ioananicoleta89 Buna ziua, Caut un raspuns la urmatoarele intrebari : - Pot fi membru fondator a unui club sportiv si sa detin si un PFA ( cu un total alt cod CAEN- ... (vezi toată discuția)