Am o dilema in ceea ce priveste completarea formularului 010.
Sefa mea a depus actele de suspendare a firmei la Reg.COm. si mi-a zis ca a suspendat firma cu data de 01.02.2010, dar cand m-am uitat se site-ul MF am vazut ca in loc de 01.02.2010 am data de 25.01.2010. Eu nu ma depus inca formularul 010 pentru vectorul fiscal,pentru ca nu stiu ce data sa trec: 25.01.2010 sau 01.02.2010.
Mentionez ca in perioada 25.01.201-31.01.2010 firma a avut activitate.
Formularul 010 trebuie semnat de asociat sau imputernicit?
#-o
suspendarea se inregistreaza de la data depunerii cererii la registru
Verificati acest lucru, va rog
Pe declaratia 010 veti trece data de 01.02.2010( ma gindesc ca depuneti pentru scoaterea din evidenta a cotelor de salarii )
In ce priveste persoana care semneaza, formularul prevede ca va fi semnata de pers care face declaratia , iar acea persoana e adminstratorul .
Da, formularul 010 il depun pentru scoaterea din evidenta a salariilor.
Dar daca in perioada 25.01.2010- 31.01.2010 firma a avut activitate, suspendarea mai este valabila? Actele s-au depus la Reg.Com pe data de 25.01.2010.
Eu inteleg ca trebuia sa se duca pe data de 01.02.2010?
suspendarea sigur ca e valabila , din moment ce a fost solicitata.
Asa trebuia, sa ceara suspendarea cu 01.02.2010
In ce a constat activitatea firmei in intervalul 25.01-31.01 ?
Venituri cumva ?
Activitatea a constat in achizitii si vanzari de marfa,plati catre furnizori.
Eu stiu ca dupa data suspendarii nu mai ai voie sa cumperi/vinzi marfa.
Mai am de facut plati catre bugetul de stat si asig.soc.pentru salariile aferente lunii ianuarie 2010.As vrea sa le fac prin banca, dar sefa mea vrea sa le fac direct in trezorerie.Ea spune ca nu mai putem sa le platim prin banca ca nu mai avem voie.
As vrea sa stiu in ce lege pot sa citesc toate acestea?
Suspendarea activitatii unei societati comerciale presupune inactivitatea activitatii economice. Acest fapt nu inseamna ca firma nu mai poate face plati pentru a-si achita obligatiile restante fata de furnizori, bugetul statului etc.
Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare nu face distinctie intre societatile active si cele care au activitatea suspendata. Prin urmare, exista obligatia de a inregistra toate facturile si chitantele emise pe numele societatii.
Prin urmare, este posibil ca o societate comerciala care si-a suspendat activitatea sa inregistreze in continuare venituri si cheltuieli, dar care nu sunt rezultatul activitatilor pe care aceasta este autorizata sa le desfasoare. Spre exemplu, societatea poate avea cheltuieli sub forma unei chirii pentru sediul social, poate sa efectueze diverse plati pentru furnizorii restanti, poate fi obligata sa plateasca unui fost angajat anumite drepturi restante.
In concluzie, o societate comerciala care si-a suspendat activitatea poate inregistra in contabilitate diverse cheltuieli ce nu tin de specificul obiectului de activitate. In aceste conditii, in opinia noastra, nu este obligata sa plateasca impozitul forfetar.
Acest raspuns este preluat avand ca sursa Serviciul de Consultanta al
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili