avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Printr-un apel , se continua judecata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Printr-un apel , se continua judecata ?

Printr-un apel , se continua judecata ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:13, 24 Decembrie 2024
Apelul este o cale ordinară de atac care se poate exercita împotriva unor hotărâri judecătorești pronunțate în primă instanță de către judecători sau de tribunale.
În apel se reanalizeaza cauza.
Fără apel, o hotărâre nelegala si netemeinica devine legala chiar dacă este greșită.
Rolul apelului este de a îndrepta greșelile.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cerere completare - revizuire RobertD25 RobertD25 Salut ! Am nevoie de punerea in discutie a unei spete de drept civil ... 1.a. Cum stabileste Tribunalul - in apel - cate cicluri procesuale are un proces ... (vezi toată discuția)
Diferenta apel si rcurs sperantagabi sperantagabi care este diferenta intre apel si recurs,unde se judeca apelul de cine ,si unde se judca rtecursul si cine il judeca ,cdica tot acael judecator Va multumesc! (vezi toată discuția)
Litigiu de munca -um pot revizuii o hotarare definitiva, irevocabila, cu investire executorie RizeaCoralia RizeaCoralia am un litigiu de munca, am fost sanctionata disciplinar, am contestat decizia respectiva in instanta, instanta de fond a admis in parte actiunea formulata de ... (vezi toată discuția)