avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un pfa si vreau sa redirectionez 20% din impozitul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un pfa si vreau sa redirectionez 20% din impozitul pe venit

Buna ziua! Am un pfa si vreau sa redirectionez 20% din impozitul pe venit pe 2024 folosind anexa 177 fie catre o parohie sau o persoana fizica (tanara studenta -caz social ) . Se poate acest lucru si care sunt actele necesare si unde le pot face?
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:39, 24 Decembrie 2024
Buna ziua

Ca PFA nu mai puteti face asta.

www.avocatnet.ro/articol_663...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare ong de catre srl platitoare de impozit pe venit si pfa Andreea_81 Andreea_81 1. In ce conditii poate o PFA platitoare de impozit pe profit sa faca o sponsorizare deductibila si care este suma limita? 2. Exista posibilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Redirectionare impozit microintreprindere. gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: pentru ca se doreste redirectionarea a 20% din impozitul pe venit microintreprindere prin formularul 177, la ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare Murini Ionel Murini Ionel O fundatie nonprofit din Româania, poate sponsoriza o entitate similara din Uniunea Europeana? (vezi toată discuția)