Bună ziua , am și eu o nelămurire și nu știu unde să mă adresez pentru a mă lămuri , locuiesc la bloc iar în lateralul blocului este o fâșie de teren înainte de drumul public , iar pe aceea fâșie se tot parchează mașini insinuând că aceea fâșie este publică, dar noi locatarii nu am semnat nimic că s-ar fi cedat primăriei , menționez că blocul sa construit in 2013 și atunci constructorul nu a cedat teren pentru a se face drumul. Nu știu unde să mă adresez sa știu dacă acea fâșie de teren este a primăriei sau este cota parte a locatarilor. Mulțumesc
Primaria cunoaste situatia.
Terenul de sub bloc si cel din jur este al primariei, nu s-au emis titluri de proprietate pe acestea. Poate fi dat doar in folosinta si se plateste impozit, anual.
Pe Cf terenul de sub bloc și cel din jur apare că fiind cota parte a locatarilor din bloc , dar fâșia aceia nu apare nicăieri, menționez că blocul sa construit in 2013 și atuncea nu era legea că constructorul era obligat să cedeze teren pentru drum , de cea nici in ziua de azi nu este făcut drumul, cei de la poliția locală au zis că este numai cale de rulare.