avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece ...

intr-o somatie afisata la primarie, pentru uzucapiune , se trece :
numele .... ?
numarul de casa ..... ?
cf -ul ...?
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 05:07, 22 Ianuarie 2025
Daca fac o sesizare asupra unui dosar aflat pe rol , dar nu fac parte din dosar , mi-se percep taxe de judecata ?
Nu e luata in sema, nu mai pierdeti timp.
Pai in somatia afisata la Primarie , privind cererea inregistrata in dosarul pentru uzucapiune a petentilor , scrie ca sunt somati toti cei interesati sa inainteze opozitie la Judecarorie .
Si pentru asta intreb ..... daca fac somatie cu numarul lor de dosar , o sa trebuiasca sa platesc si ceva taxe la Judecatorie ?
Asta va dispune judecatorul. In opinia mea, nu ar trebui sa fie de plata vreo taxa, opozitia nu duce in sine la obtinerea vreunui drept. Totusi, atentie la cererile abuzive.
Daca am depus opozitia , trebuie sa primesc instintare de la judecatorie , sa stiu daca a fost luata in considerare ? Si nu e cerere abuziva, e intamaiata pe dovezi scriptice , atasate la opozitie .
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul al apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Am dreptul la apel intr-un dosar de revizuire pentru o uzucapiune , uzucapiune facut de cativa ani . Uzucapiunea s-a facut pe nr. de casa 539 , dar in dosar ... (vezi toată discuția)
Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar intre timp am facut si Denunt la Parchet si am primit numar de dosar ,,,, in apel , trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Uzucapiune tabulara Ce inseamna ? \" Respinge exceptia lipsei de interes a revizuentei ,invocata de intimata \" ? In calea de apel , ar trebuii sa-mi ... (vezi toată discuția)