avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Puteți va rog să îmi spuneți dacă la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Puteți va rog să îmi spuneți dacă la fond nu ...

Bună ziua.
Puteți va rog să îmi spuneți dacă la fond nu au fost aduse la masa partajabila sume de bani, acestea pot fi cerute pe calea apelului? (aici ma refer la sume din chirii, pârâtul doar a specificat că se încasau, dar fără să facă dovada sau să ceara pe fond de la ANAF situația).
Ma poate obliga instanta sa depun pe calea apelului conturile bancare din perioada căsătoriei dacă la fond nu au fost cerute de către pârât?
Nu e pe principiul cine cere, va trebui sa și dovedească?
Crăciun Fericit!!
Mulțumesc pentru ajutor și răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Banca poate fi obligata de instanta sa dea relatii despre contul unui client? voinea75 voinea75 Fostul sot avea un depozit in lei la o banca comerciala. Spun avea, pt ca pana la data introducerii actiunii de divort de catre el, a desfiintat acel depozit. ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal-partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Am mai prezentat aici intrebari legate de procesul meu de partaj bunuri comune proces castigat la fond de mine pe probe concludente si drepte, proces care a ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit in urma partajului doar scriptic! daneoana daneoana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema: in urma partajului bunurilor comune (2 la numar : o masina si un dar de nunta) mi s-a dat darul de ... (vezi toată discuția)