avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca in timpul unui proces , descopar o neregula in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca in timpul unui proces , descopar o neregula in acte si sesizez ...

Daca in timpul unui proces , descopar o neregula in acte si sesizez instanta , instanta cerceteaza acea neregula ?...se ia in considerare ca atrag atentia asupra unui abuz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:34, 26 Decembrie 2024
Instanta va solutiona doar actiunea pentru care a fost sesizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autosesizarea unei instante sanseverina sanseverina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca in timpul unui proces de contencios instanta se poate autosesiza in legatura cu o neregula sau o fapta penala ce are ... (vezi toată discuția)
Oprire permis spyke_florin spyke_florin daka ma opreste un politist si imi ia permisu si actele masini ka asa vrea el fara sa imi faca proces verbal .se poate aja ceva si ce lege incalca si unde ma ... (vezi toată discuția)
Note de sedinta vasilema vasilema Am depus in Instanta la fiecare proces note de sedinta in care am invocat exceptia lipsei calitatii procesuale active si lipsa de interes a unor intervenienti ... (vezi toată discuția)