avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca faci un borderou de achizitie cu un pfa, cel de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca faci un borderou de achizitie cu un pfa, cel de la care cumpar plateste impozit?

Buna, as dorii sa cumpar de la un pfa marfa(cos din lemn) pe borderou de achizitie. Cel de la care cumpar plateste impozit? Este vb de o valoare cam de 10.000 Euro.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 08:17, 10 Februarie 2010
maryus25 a scris:
as dorii sa cumpar de la un pfa marfa(cos din lemn) pe borderou de achizitie. Cel de la care cumpar plateste impozit? Este vb de o valoare cam de 10.000 Euro.

Buna ziua,
In relatia comerciala cu un PFA, cumparati numai pe baza de contract si factura.
Doar de la PF puteti face achizitii cu un "borderou de achizitie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa mare problema adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, ma confrunt cu o mare problema, daca ma puteti ajuta va rog. Am un PFA care la toate achizitiile care le-a facut pe baza de factura a trecut ... (vezi toată discuția)
Fara factura fiscala margareta teodorescu margareta teodorescu Firma la care lucrez vrea sa achizitioneze arbusti pt gradina de la un producator local ce nu e pers juridica sau pfa ci are doar certificat de producator? ... (vezi toată discuția)
Lamurire venit pfa / impozit de platit djinn_ro djinn_ro Buna ziua Am un PFA si vreau sa vand carti online. Eu am un stoc de marfa consistent la care am documente justificative, dar cumparat ca persona fizica ... (vezi toată discuția)