avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. O problemă puțin mai complicată și am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. O problemă puțin mai complicată și am nevoie ...

Bună ziua.
O problemă puțin mai complicată și am nevoie de ceva sfaturi cu pașii ce trebuiesc urmați.
Tatăl meu a decedat fără să facă succesiune după bunicul și a lasat în urmă și niște datorii de 10-12 mii euro , preluate de o firmă de recuperare.
Acum trebuie să deschidem succesiune după bunicul decedat în 1992 , și bănuiesc că firma de recuperare ne va ataca să preluăm suma restantă , chiar dacă el nu avea succesiunea făcută.
Ce trebuie făcut în acest caz , el cănd a decedat având doar buletinul pe numele lui.

Alte discuții în legătură

Problema succesiune Luana Sanziana Luana Sanziana Buna ziua! Mama mea a murit in 2011 si de atunci am in grija tatal meu (financiar etc). Tatal si mama mea detineau impreuna un apartament la care avem drept ... (vezi toată discuția)
Afectare succesiune prin neplata impozitelor. bunicii mei, părinții ... DanPopescu1980 DanPopescu1980 Afectare succesiune prin neplata impozitelor. Bunicii mei, părinții tatălui meu, mi au oferit printr un contract de întreținere jumătate din casa lor ... (vezi toată discuția)
Ajutor- succesiune complicata Roxana341 Roxana341 Buna ziua, Am intampinat probleme cu o succesiune mai complicata si va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Situatia este urmatoarea, Bunicii din ... (vezi toată discuția)