avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Vin și eu cu o problemă care mă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Vin și eu cu o problemă care mă macină de aproximativ ...

Bună seara! Vin și eu cu o problemă care mă macină de aproximativ 3 săptămâni....Pe data de 29.11.2024, pe fondul consumului de alcool, tatăl meu a sărit la bătaie, rezultând o coastă ruptă, sângerări, diferite părți ale corpului umflate și vânătăi. Pentru a scăpa de nebun am plecat cu mașina(mă aflam la aproximativ 70km de domiciliu). Individul văzând că nu mai e mașina în drum a sunat la poliție și am fost oprit în afara unei localități, unde a rezultat 0,46 la suflarea în etilotest. Mi-a fost reținut permisul, mi s-au recoltat cele 2 probe de sânge(incă astept rezultatul). Dacă vede această speță un domn/doamnă avocat și e amabil/ă, la ce ar trebui să mă aștept având în vedere noua lege?
Cel mai recent răspuns: CGeo23 , utilizator 11:40, 26 Decembrie 2024
Dosarul va fi trimis de politie la parchet spre cercetare. Nu stim ce va decide procurorul. Posibil o amenda penala.
Vă mulțumesc! Din ce am vorbit cu 2 avocați, măsura amenzii penale nu ar mai fi valabilă de când a intrat noua lege în vigoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a retinut permisul grigorescu daniel grigorescu daniel pe data de 07 ianuarie 2010,am fost oprit de politie,conduceam masina cu toate ca consumasem alcool.in fine,am fost testat cu etilotestul iar rezultatul a fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Stiggy Stiggy In luna mai a acestui an, intr-o noapte, in jurul orelor 02:30 am, am avut un accident de circulatie soldat doar cu avarierea masinii pe care o conduceam. Ma ... (vezi toată discuția)