A uitat postasul de mine si mi-a adus avizul de la posta abia in 28.12.2009,tot pictat cu noroiX-(..Normal ca banii au fost returnati la ajofm.Am dat fuga la ajofm si am depus o cerere ca banii pe luna noiembrie 2009 sa-i trimita in ianuarie 2010.Asa m-au instruit de acolo.Dar mai trebuia si altceva?
Trebuie depusa cerere si la oficiul postal de care apartin?Banii inca n-au venit da inca este timp.....:hm: :coffee:
Avand in vedere precizarile dvs ,va revine obligatia sa realizati demersuri numai la autoritatea care lunar dispune expedierea sumei in favoarea dvs.
Puteti contacta si factorul postal pentru a preintampina situatiile neplacute care pot conduce la imposibilitatea contactarii dvs respectiv returnarea sumei
Exista posibilitatea ca procedura si documentele necesare acordarii sumelor restante sa necesite timp faptic suplimentar astfel incat sa apara decalare de termen
Alocatia pe card
VeneraM
Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)