avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cand imi voi primi somajul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cand imi voi primi somajul

sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , si nepatand sta toata ziua acasa, postasul nu mi-a lasat aviz sa merg la posta, si mi-a trimis indemnizatia de somaj pe luna octombrie 2009 inapoi la AJOFM.acesti bani nu i-am primit pana acum, oare cand o sa-i primesc? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: taniusca83 , utilizator 11:36, 22 Februarie 2010
Trebuie sa va prezentati la agentie pentru a solicita banii returnati.
am fost al agentie si am depus o cerere de restituire a sumei in luna noiembrie2009 dar banii nu au venit pana acum
mergeti la a.j.o.f.m.
Buna, as avea si eu o intrebare, am fost programata din noiembrie si am depus dosarul abia pe 21 ianuerie, am primit si prima viza pe 12 febr, si as vrea sa stiu cand voi primi primii bani si dc voi primi vreun aviz prin posta sau trebui sa merg eu la posta sa intreb si pe ce data a lunii, va multumesc
in general vine postasul :)
incepand cu luna aceata la dvs.;)

Alte discuții în legătură

Cand ar trebui sa primesc indemnizatia de somaj? marysa marysa Buna! Mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de somaj in data de 4 martie si mi-a spus ca in data de 14 aprilie sa merg sa semnez cand mi-a pus si prima ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj koki koki Buna ziua . am si eu o intrebare la D-vs ...Pe data de 3 -06 -2010 am depus dosarul pt somaj .pe data de 21 iulie trebuie sa ma duc la punerea vizei si ... (vezi toată discuția)
Cand voi primi indemnizatia de somaj? geomarius geomarius am si eu o intrebare..am dosaru de somaj depus pe data de 29 ianuarie am pus si o viza pe 10 martie..as vrea sa stiu si eu cand imi vin banii k nu am primit ... (vezi toată discuția)