avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand ar trebui sa primesc indemnizatia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand ar trebui sa primesc indemnizatia de somaj?

Buna! Mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de somaj in data de 4 martie si mi-a spus ca in data de 14 aprilie sa merg sa semnez cand mi-a pus si prima viza. Sunt in somaj incepand cu data de 8 februarie, dar deocamdata nu am primit banii. Va rog, daca stie cineva dupa cat timp se primesc banii. Mentionez sunt tot timpul acasa, dar postasul nu a venit. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:10, 20 Aprilie 2010
Trebuie sa apara, vin in a doua parte a luni si veti primi si restanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand imi voi primi somajul simonasimona simonasimona sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Cand voi primi indemnizatia de somaj? geomarius geomarius am si eu o intrebare..am dosaru de somaj depus pe data de 29 ianuarie am pus si o viza pe 10 martie..as vrea sa stiu si eu cand imi vin banii k nu am primit ... (vezi toată discuția)