avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare concediu de odihna executat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare concediu de odihna executat ...

Bună ziua , vreau să mă ajutați într-o problema și anume. Am avut la începutul lunii decembrie 3 zile de concediu de odihnă (cerere aprobată), concediu efectuat. Acum la final conducerea mi-a anulat zilele de concediu , mi-a modificat și pontajul in sensul că am fost repontat neplanificat in servici ( lucrez le ture și fac multe ore suplimentare ). Au făcut asta să aibă posibilitatea la final de luna să mă cheme la munca , daca nu o făceau eu la final trebuia să fac ore suplimentare ( eu nu am acceptat să fac ore suplimentare pentru că nu mi se plătesc ). Am o bază legală sa merg in instanta? Daca da care ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 27 Decembrie 2024
De ce nu sesizati, mai intai, ITM-ul?
Sa vina și zilele lucrătoare, deocamdată aceste lucruri se petrec în zilele de sărbătoare a Crăciunului. Pe de altă parte nici nu sunt sigur că ITM ul poate interveni într-un conflict a unui salariat cu o instituție de apărare și ordine publica cum sunt MAI, MJ, ANP, etc

Cornel Vasile a scris:

De ce nu sesizati, mai intai, ITM-ul?

Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2024
Grigorescu Nelutu, utilizator
Intr-adevar, ITM-ul nu are competenta in anumite Ministere . MAI , MApN etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea in principiu doua nelamuriri la locul de munca, ... ionutraicu31@yahoo.com ionutraicu31@yahoo.com Buna ziua, as avea in principiu doua nelamuriri la locul de munca, dupa cum urmeaza: 1. Angajatorul nostru plateste ziua de sarbatoare legala cu 200% insa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Pontaje salariati alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Angajatii nostri lucreaza in ture de 2 sapt, cu 2 sapt liber. In cazul in care unul din angajati vine la munca in tura 1, si mai are zile de ... (vezi toată discuția)