avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am permis de conducere din Germania si am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am permis de conducere din Germania si am cazut in ...

Buna ziua,am permis de conducere din Germania si am cazut in abatere minora dar mi sa intocmit dosar penal.Peste 10 zile trebuie sa plec la munca in Germania si fac naveta cu masina personala neavand pe 25km mijloc de transport in comun,va rog spunetimi ce pot face ca sa obtin permisul german pana plec .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 27 Decembrie 2024
Pe cat timp v-a fost suspendat permisul si pentru ce abatere?
Inca nu am fost anuntat,au intocmit dosar penal si dupa revelion au spus ca ajunge la parchet care decide

Cornel Vasile a scris:

Pe cat timp v-a fost suspendat permisul si pentru ce abatere?

ce fapta ati savarsit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si alcoolemie cristian88 cristian88 Buna ,ma numesc Cristi am 20 de ani si sunt student in anul 2. In noaptea de revelion am tamponat in spate o masina care stationa pe banda de mers avand ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat danielabo danielabo buna ziua! sunt sofer de autobuz de meserie si am permisul suspendat pentru alcool(0,37mg/l).suspendarea este pe 90 de zile. dupa 9 ore in aceeasi zi m-au ... (vezi toată discuția)