avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Vreau să întreb comunitatea,salariile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Vreau să întreb comunitatea,salariile minime în ...

Buna ziua.Vreau să întreb comunitatea,salariile minime în domeniul privat se măresc,sau rămân înghețate și ele,ca acelea bugetare? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gheniga , utilizator 12:41, 27 Decembrie 2024
H.G. nr. 1506/ 27.11.2024 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, prevede majorarea nivelului acestuia la 4.050 lei lunar, începând cu data de 1 ianuarie 2025, față de 3.700 lei cât este în prezent.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ... sexu sexu Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ? (vezi toată discuția)
Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ... (vezi toată discuția)