avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Un site numit Cvneed mi.avttimus un email ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Un site numit Cvneed mi.avttimus un email în octombrie ...

Bună ziua! Un site numit Cvneed mi.a trimis un email în octombrie precum ca am de plata 60 euro pentru 2 luni la un abonament făcut în martie. Menționez ca nu am făcut nici un abonament, iar când am întrat pe site sa ma uit abonamentul era de 30 euro/ luna. Din martie pana în octombrie sunt mai mult de 2 luni....nu înțeleg ce este asta si cum rezolv fiindcă la fiecare 2 săptămâni, suma se mărește. Acum îmi spun ca vor trimite la o firma de recuperare creanțe dacă nu plătesc. Nu înțeleg abuzurile di amenințările astea...
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2024
Gurel Cerasela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gurel Cerasela , utilizator 17:22, 5 Ianuarie 2025
Cred că e vorba de scamming. Verificați pe internet
Bună ziua! Și dacă este scamming ce trebuie făcut?
v-ati logat vreodata la ei pe site? ati activat vreo oferta gratuita de testare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Bună seara! M am logat pe site o dată, dar nu am activat nici o oferta de testare.

adriandimitriu a scris:

v-ati logat vreodata la ei pe site? ati activat vreo oferta gratuita de testare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)