avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara!Lucrez de 7 ani la o societate ca barman ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara!Lucrez de 7 ani la o societate ca barman și de tri ...

Bună seara!Lucrez de 7 ani la o societate ca barman și de tri luni depășesc norma de munca cu aproximativ 30 de ore,am avut discuție cu șefa de societate pentru reglarea programului și scăderea orelor lucrate în plus,foarte ofensați astăzi a făcut inventar fără prezenta mea Întrebarea este :este corect sa se facă inventar fără prezenta unui angajat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 27 Decembrie 2024
Gestiunea o aveti dvs? ati semnat pentru asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plus la inventar si casa foarte mare nico85 nico85 Buna ziua, Am constatat ca avem o valoare mai mare a produselor din gestiune in programul de gestiune decat in balanta. Ce se poate face pentru a regla ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Depozit garantii. constrangere munca 10 ore/zi gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am mai multe nelamuriri si sper sa fii gasit \" locul\" unde intrebarile mele sa capete raspuns. In primul rand, sunt angajata de 3 ani la o ... (vezi toată discuția)