avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa cimitir fara succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa cimitir fara succesiune

Buna ziua. In urma decesului mamei nu am facut inca succesiunea si nu pot plati taxa cimitir. Care ar fi procedura pentru a putea plati taxa si care este baza legala. La fisc am putut plati impozit fara succesiune. La cimitir de ce nu se poate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: giocont , utilizator 18:01, 28 Decembrie 2024
fiscul si cimitirul sunt doua institutii diferite. la fisc ati platit impozitul pe numele mamei, nu al dvs. in plus, cimitirul stie ca mama dvs a decedat, doar ati inmormantat-o. legal, nici o persoana decedata nu poate face acte de vointa, cum ar fi platile. prin urmare, initiati succesiunea. nu exista baza legala pe care o cautati
Platiti prin transfer bancar, in numele mamei dvs!
Intre timp, rezolvati cu succesiunea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Groapa de veci Valentina43 Valentina43 Buna seara. De curand mama a decedat. Desi mama mea in viata fiind nu a stiut nimic.despre locul de veci al familiei ,decat ca el exista .. La inmormantare ... (vezi toată discuția)
Referitor un loc de veci detinut in comun CRIMO CRIMO BUNA ZIUNA AM SI EU O RUGAMINTE LA DVS. DACA MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS. DETIN ,DUPA MOARTEA MAMEI MELE UN LOC ... (vezi toată discuția)
Refuz plata impozit loc de veci... drgaby drgaby Buna ziua... Vreau sa va supun atentiei o problema cu care ma confrunt si va rog in acelasi timp sa ma ajutati sa ies din incurcatura (daca se mai ... (vezi toată discuția)