avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna tuturor! Vin cu o speta pt care am nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna tuturor! Vin cu o speta pt care am nevoie de ajutorul vostru. ...

Buna tuturor! Vin cu o speta pt care am nevoie de ajutorul vostru. Am o prietena al cărei tata detine o garsoniera pe care ar vrea sa i-o lase înainte de deces, sa ramana 100% a ei. Acest domn mai are un copil dintr-o casatorie anterioara, motiv pentru care trebuie sa facă un act prin care doar fiica sa beneficieze de bunul imobil. Ce ar putea face in aceasta situație? Din câte am citit, actul de donatie poate fi atacat in instanta de către frate. Va multumesc pentru ajutor si sarbatori linistite va doresc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:07, 28 Decembrie 2024
Sa încheie un contract de întreținere.
Fiica își întreține tatăl pana la deces, un schimbul garsonierei.
Însă dacă fiica e căsătorită, garsoniera va fi bun comun cu soțul.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Afectează în vreun fel faptul ca tatăl ei lucrează, cu contract de munca?

raluk0207 a scris:

Sa încheie un contract de întreținere.
Fiica își întreține tatăl pana la deces, un schimbul garsonierei.
Însă dacă fiica e căsătorită, garsoniera va fi bun comun cu soțul.

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de familie - sansa de a ramane sa locuiesc in continuare in garsoniera dord dord 1)Am fost casatorit cu sotia mea timp de 40 de ani. La data casatoriei sotia mea avea o garsoniera in care am locuit impreuna din anul 1975 pana in anul 2012, ... (vezi toată discuția)
As dori si eu cateva sfaturi :) luminisiumbre luminisiumbre Buna ziua,iata problema mea: 1):Mama mea are 4 fete din prima casatorie(in concubinaj)printre care ma numar si eu...doua surori ale mele,sunt plecate in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! act de moștenire menționez că tatăl meu a decedat ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Act de moștenire Menționez că tatăl meu a decedat în urma cu 9 ani ,nu am făcut cu mama mea dezbaterea moștenirii după tata. Mama vrea ... (vezi toată discuția)