avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public pe evidenta populatiei la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public pe evidenta populatiei la primarie si ...

Sunt functionar public pe evidenta populatiei la primarie si primarul mi-a facut dispozitie pentru a lua si atributiile de ofiter de stare civila .este normal eu ne find specializat pe acest post ,ce solutie este pentru a refuza aceasta numire si nu a atrage sanctiuni ,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 2 Ianuarie 2025
Codul administrativ prevede că funcţionarul poate refuza în scris şi motivat să aducă la îndeplinire dispoziţiile date de superiorul său ierarhic, dacă le consideră ilegale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului kgkg kgkg Ce se intampla, functionar fiind ( primarie ) , daca nu semnez fisa postului? (vezi toată discuția)
Dispozitie alte sarcini elliss elliss Sunt functionar public in cadrul compartimentului de evidenta a persoanei si am primit prin dispozitie a primarului sa ma ocup de arhivare documente in cadrul ... (vezi toată discuția)
Angajare functionar public m-n-g m-n-g Buna ziua! Functionarul X este angajat cu atributii pe fonduri structurale, iar acum i se vor atribui si sarcini legate de controlul intern/managerial, ... (vezi toată discuția)