avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... As vrea sa stiu daca duplicatele certificatelor de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

As vrea sa stiu daca duplicatele certificatelor de nastere si ...

As vrea sa stiu daca duplicatele certificatelor de nastere si de casatorie sint considerate la fel ca originaleleptr reinnoirea carte de identitàte romanesca din Italia va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:39, 28 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Duplicatul este un act 100% ORIGINAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta, eu am certificatele ... antonelMo72T antonelMo72T Buna ziua as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta EU am certificatele de nastere si de casatorie cu apostila mi le au facut consulatul din Bologna Italia ,mi au ... (vezi toată discuția)
Am pierdut certificatul de deces, cum fac rost de altul matildavasilescu matildavasilescu Buna seara! Am pierdut certificatul de deces al tatalui meu si am nevoie de altul pentru ca vrea sa donez locul de veci unei alte rude, eu fiind unica ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)