avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ,locuieste in sectorul ...

Buna ziua fratele meu locuieste in bucuresti ,locuieste in sectorul 6 a venit in vizita la parinti mei care loc in sectorul 4 unde si fratele meu este locatar (nefăcândusi mutatia la sotie) parcand masina in loc de parcare in fata blocului cu indicator corespunzator ,la sunat un locatar din bl.ca sa isi ia masina din locul parcat ,stiind ca este parcarea de resedinta a bl.iar el fiind locatar nu a mers sa o mute .Cand sa plece la sotie acasa sa trezit cu rotile blocate de catre autorități pe motiv ca e parcarea nustiu cui ... nefiind semnalizata cu plăcuța de parcare si din spusele organului ca nu sa modificat indicatorul de P .intrebarea mea este este posibil sa fi uitat cei de la drumuri si poduri sau cine se ocupă de indicatoare sa fi uitat sa il schimbe ,greu de crezut Ce este de facut pt.as fi convins ca e parcarea unui locatar ca mine.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va dau o veste proasta: nu aveti dreptate.
Nu cred ca e vorba de parcarea de resedinta a blocului (daca ar fi fost, blocul ar fi facut parte dintr-un complex privat), ci parcarea de resedinta a celui care a sunat si care probabil a inchiriat-o de la ADP S4.
Chiar daca fratele si-ar fi facut mutatia in sectorul 4, tot nu ar fi fost indeajuns. ar fi trebuit sa-si mute si masina pe noul domiciliu. deocamdata, dansul nu e nici macar locatar.
Nu in ultimul rand, sectoarele Bucurestiului sunt UAT-uri de sine statatoare, cu reguli specifice.
Depinde ce tip de parcare era. Fratele nu este locatar deoarece nu locuieste acolo efectiv, el locuieste in sector 6 unde este locatar fara forme legale.

L-a sunat cineva cre locuieste acolo ca e parcare de resedinta si fratele ce zis? Ca isi mai poate pune vreo 2 vize de flotant si asa mai poate prca pe langa vreo doua blocuri din vreo alte doua sectoare?
Fratele a gresit, el nu e locatar. Sa inteleagaa ca locatar e un om care locuieste acolo, asta e de facut sa inteleaga situtaia. El nu locuieste acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Adp sector 5 gabyshtoi gabyshtoi Buna ziua, Ma numesc Gabriel si doresc sa va prezint o situatie. Aceasta are ca si referinta obtinerea unui loc de parcare in Sectorul 5. Am sa va fac un ... (vezi toată discuția)