avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua vroiam să vă întreb dacă mi s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua vroiam să vă întreb dacă mi s-a suspendat permisul ...

Bună ziua vroiam să vă întreb dacă mi s-a suspendat permisul pe 60 de zile începând cu data de 27.11.2024 pot să l recuperez pe 27.01.2025?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 15:07, 29 Decembrie 2024
În primul rând scrie pe hârtia care trebuia să o primiți acasă.
Înumarati 60 zile începând cu 27 11 .( decembrie are 31 zile , pe 26 1 2025 expiră perioada de suspendare,
Dacă ultima zi de suspendare pică sâmbăta sau duminică, mergeți luni pentru permis.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul depunere contestatie aleirbag aleirbag Buna ziua ! Asi dori sa stiu exact cum se calculeaza termenul depunerii unei contestatii, adica se considera numarul zilelor calendaristice sau numarul ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis auto Carmenstratone Carmenstratone Buna seara! Am avut permisul suspendat pe 60 de zile.M-am conformat legii,am sustinut examenul de micsorare la 30 de zile,am luat examenul. Data de 23 aprilie ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat magu68 magu68 cum se calculeaza cele 30 de zile suspendare permis? am predat azi, 10 iunie, de la politie mi-au spus ca incepand de maine 11 iunie sa socotesc 31 zile, si ... (vezi toată discuția)