avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut un contract de vânzare cumpărare cu plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut un contract de vânzare cumpărare cu plata în rate ...

Am făcut un contract de vânzare cumpărare cu plata în rate a unor echipamente pentru restaurant și mai am de recuperat plata pe 2 rate numai ca am auzit ca o parte din utilaje le-ar fi vândut deși scrie în contract ca devin in proprietatea lor dupa ce achita ultimele rate ce este de făcut? Ca mă tot amână și cu banii

Alte discuții în legătură

Ordin 3055/2009 apopei elena apopei elena La art.187(2) din ordinul 3055/2009 se prevede: in cadrul conturilor de furnizori si clienti, se grupeaza distinct datoriile si creantele rezultate din ... (vezi toată discuția)
C.v.c-plata in rate(reziliere) lorenna05 lorenna05 In anul 2010,eu si mama mea,am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate pt un imobil mostenit de pe urma tatalui meu,unui cetatean de alta ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am o situate nu tocmai placuta. am cumparat o casa ... TrixiBea TrixiBea Buna seara , am o situate nu tocmai placuta. Am cumparat o casa cu iubitul meu, pe care anul trecut la.m vandut unei persoane neseriose . Doar ca casa am ... (vezi toată discuția)