avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , am o situate nu tocmai placuta. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , am o situate nu tocmai placuta. Am cumparat o casa ...

Buna seara , am o situate nu tocmai placuta. Am cumparat o casa cu iubitul meu, pe care anul trecut la.m vandut unei persoane neseriose . Doar ca casa am vandut-o in rate. Am facut contract de vanzare cumparare de mana. Dar de 6 luni de zile ne tot amana ca nu are bani , ca are probleme financiare etc. Acum nu mai vrea sa paraseasca casa , nici sa achite datoria. Mentionez ca in contract am specificat ca daca nu achita rata lunar o sa isi pearda banii ce o platit si tot. Ce e de facut ? Rog avocatii sa vorbeasca . Cum putem recupera banutii si cum il pot da afara din casa ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:14, 18 Noiembrie 2022
Initial notificati oficial cumparatorul cu obligatia achitarii integrale a sumei convenite-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pentru eliberat spatiul ocupat ,este necesar sa obtineti hotarare judecatoreasca de evacuare, ocazie cu care puteti solicita si daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ipoteca imobil SteliPopescu SteliPopescu Bună seara, Am vândut o casa, iar cumpărătorul, conform contract, mai are de achitat 10.500 euro, pana pe 20 ianuarie 2023. Pentru aceasta suma, am pus ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil in rate mgeo32 mgeo32 Buna. In urmă cu câteva luni mi-am vândut mașina și am convenit cu respectivul cumpărător ca plata sa se facă în 4 rate. Primele două au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din vanzarea unui bun deack deack In 24.06.2014 am vandut o mobila unei persoane care mi-a promis ca banii (200euro) mi poate da doar in data de 15.07.2014. Am facut o hartie cu toate datele ... (vezi toată discuția)