avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatic in concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatic in concediu de crestere copil

Buna ziua,
Sunt un tata in concediu de crestere copil , in data de 25.01.2025 fetita mea va implini 2 ani si se va termina concediu de crestere.

Trebuie sa anunt angajatorul ? sau pur si simplu ma intorc la lucru ? si ce se intampla daca nu anunti ? multumesc anticipat

Mama a fost in concediu din 25.01.2023 pana in 31.12.2023 , iar eu ca tata din 01.01.2024 pana in prezent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 30 Decembrie 2024
Trebuie sa anuntati angajatorul ..sens in care , veti depune o cerere de reluare a activitatii.

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa anuntati angajatorul ..sens in care , veti depune o cerere de reluare a activitatii.

Multumesc de raspuns, eu am trimis o cerere pe e-mail in 24 decembrie , am copie dupa e-mai si cerere si dovada ca sa trimis e-mail si ca a ajuns la HR si Management.
Ce se intampla daca nu as fi trimis ? multumesc anticipat
Nimic ..pe data de 26.01 v-ati fi prezentat la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am depus la firma dupa 1 an si 11 luni de la concediu crestere copil cererea pt intrare in concediu fara plata si am ramas descoprita luna a 24-a. ce inseamna asta? yoanna83 yoanna83 Buna ziua, Dupa terminarea a 1 an si 11 luni de la concediu crestere copil nu am depus la firma la care eram angajata cererea pt intrare in concediu fara ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez sa primesc stimulentul de insertie? florinonly florinonly Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cand pot sa ma intorc incampul muncii pentru a beneficia de stimuletul de intoarcere din concediul crestere ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal/crestere copil recl0m0tie recl0m0tie Buna ziua, S.a modificat legea privind acordarea celor 42 de zile de concediu maternal? Copilul este nascut pe 26.01.2014, fiindca tatal nu intra in ... (vezi toată discuția)