avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt cetățean roman cu domiciliul in strainatate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt cetățean roman cu domiciliul in strainatate (Marea Britanie) ...

Sunt cetățean roman cu domiciliul in strainatate( Marea Britanie) nu mai am domiciliul in România, dar am 20 de ani de munca în România, plus cei din Anglia . Am ajuns la vârsta de pensionare, unde ( in ce tara) trebuie sa depun dosarul de pensionare pt limita de vârsta. Va mulțumesc anticipat pt răspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:42, 30 Decembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca in romania se poate transfera in uk? mela13 mela13 Am 53 de ani si am lucrat in Romania 22 de ani. Locuiesc in Anglia si am o vechime de 10 ani in domeniul sanitar. Cum pot sa dovedesc in Anglia ca am vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala - exista o lege noua din 2023 care conditioneaza ... miriam2 miriam2 Pensie internationala - exista o lege noua din 2023 care conditioneaza obligatoriu domiciliu unic in Romania inainte de aplicarea cererii de pensionare in ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca din romania in uk sunt cetatean britanic si ... MC-V MC-V Vechimea in munca din Romania in UK Sunt cetatean britanic si roman, Locuiesc de 22 de ani in Anglia. In curand voi implini varsta de pensionare prevazuta ... (vezi toată discuția)