avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum reziliez un abonament orange inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum reziliez un abonament orange inainte de termen

cum reziliez un zbonzment orange inainte de termen
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:33, 1 Ianuarie 2025
În contract este înscrisă clauza de reziliere. Citiți condițiile, îndepliniți-le și reziliați contractul
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract sevicii internet ContSters220737 ContSters220737 Cum pot rezilia un contract serviciu internet incheiat pe o perioada de doi ani,inainte de termen fara a plati daune.Am trimis scrisori si e-mailuri ... (vezi toată discuția)
Cum post sa reziliez un contact. GhermanGabrielaCatalina GhermanGabrielaCatalina Buna ziua. Cum pot sa reziliez contractul cu Orange inainte de termen fara sa le platesc lunile de abonament ramase? multumesc (vezi toată discuția)
Se poate prelungi un contract de prestari servicii pe inca un an fara acordul beneficiar​ului?. szade szade Buna ziua .As dori sa-mi raspundenti la intrebarea de mai sus ,adica juridic e posbil asa ceva,fara acordul meu?. Am contract cu Orange-ul pe ... (vezi toată discuția)