avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama mea are Alzheimer cu grad de handicap avansat, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama mea are Alzheimer cu grad de handicap avansat, aș vrea să ...

Mama mea are Alzheimer cu grad de handbal avansat aș vrea să știu dacă pot opta pentru o indemnizație de îngrijitor?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:25, 30 Decembrie 2024
In ce grad de handicap este incadrata'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. soacra mea în vârstă de 88 de ani suferă de alzheimer ... miflo58 miflo58 Buna ziua. Soacra mea în vârstă de 88 de ani suferă de Alzheimer și este încadrată cu handicap grav cu asistent personal din luna octombrie. M-ar ... (vezi toată discuția)
De ce nu mai primesc ingrijitorii copiilor cu sindromul down bani?? cris_89 cris_89 Buna ziua! Cunosc un caz in care ingrijitoarea (in aceasta situatie, mama) unui copil diagnosticat cu sindrom Down a primit salariu pana la un moment dat ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Tatal meu are diagnosticul de DEMENTA IN BOALA ALZHEIMER CU DEBUT TARDIV MMS - 22 PCT, si as vrea sa stiu daca cu acest diagnostic ar avea ... (vezi toată discuția)